SSL Certifikati

Osigurajte svoju web stranicu i dodajte povjerenje i sigurnost vašim posjetiteljima.
S nizom brendova, imamo pravi certifikat za sve vaše sigurnosne potrebe web stranica

Odaberite svoju razinu provjere

Provjera domene (DV)

Osnovna sigurnost

Samo provjera domene. Izdaje se u minutama. Idealno za blogove, društvene mreže i osobne web stranice.

Kupi

Provjera organizacije (OV)

SSL razine poslovanja

Osnovna provjera identiteta. Idealno za web stranice malih poduzeća i stranice koje prihvaćaju osjetljive informacije.

Kupi

Proširena provjera (EV)

Maksimalna zaštita i povjerenje

Potpuna provjera identiteta. Idealno za poslovne i eCommerce web stranice koje žele pružiti maksimalno povjerenje posjetiteljima.

Kupi

Niste sigurni što odabrati? Pustite nas da vam pomognemo u odluci

Što je SSL?

SSL Certifikati su osnovni za internet sigurnost. Koriste se za uspostavu enkriptirane veze i omogućavaju sigurno prijenos podataka između preglednika ili računala korisnika i poslužitelja ili web stranica.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između preglednika i poslužitelja
 • Enkriptira komunikaciju kako bi zaštitio osjetljive informacije koje vaši klijenti pružaju vama
 • Stavlja lokot pored vaše web adrese u pregledniku
 • Autentificira identitet organizacije

Standardni SSL (Provjera domene) certifikati najlakši su i najčešći tip SSL certifikata. OV i EV Certifikati također autentificiraju identitet tvrtke ili organizacije koja posjeduje certifikat, pružajući veće povjerenje krajnjim korisnicima.

S našim SSL certifikacijskim uslugama*, nećete trebati poduzimati ručne korake za konfiguriranje i implementaciju novih certifikata svake godine. Automatski generiramo narudžbu obnove kada se vaš certifikat približi kraju valjanosti. Nakon plaćanja, automatski ćemo konfigurirati, provjeriti i osigurati vaš novi certifikat za vas.

* Vaša domena mora biti smještena kod istog pružatelja usluga hostinga koji je prodao SSL certifikat, a poslužitelj mora koristiti cPanel, Plesk ili DirectAdmin.

Poboljšajte svoju poziciju na tražilicama

Uspostavite povjerenje i online sigurnost za posjetitelje vaše web stranice i poslovanje.

Google želi učiniti web sigurnijim, a veliki dio toga uključuje osiguravanje da su web stranice koje ljudi pristupaju putem Googlea sigurne. Zato su web stranice koje koriste SSL pokazale koristi od višeg rangiranja u rezultatima pretrage.

Postoji još mnogo razloga zašto biste trebali razmisliti o dodavanju SSL-a na svoju web stranicu:

Enkriptiranje osjetljivih podataka
Zaštita privatnosti korisnika
Sigurne online transakcije
Aktivirajte HTTPS i ikonu lokota
Dokažite legitimnost
Povećajte rang na tražilicama

Preglednici su se promijenili, ne zaostajte

Web stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sada se prikazuju kao 'nije sigurno' u Google Chromeu i Mozilla Firefoxu. Ne dopustite da vaša web stranica bude jedna od njih. Dodajte SSL danas.
Osigurajte svoju web stranicu u minutama uz naš potpuno automatski sustav za nabavku i implementaciju

Nadogradite na Proširenu provjeru SSL-a

Iako svi SSL certifikati koriste slične metode za zaštitu i provjeru vaših podataka, razina povjerenja i tvrdnji koje pružaju varira.

Prošireni validacijski certifikati nude najvišu razinu provjere i povjerenja. Oni provjeravaju i prikazuju ime i lokaciju tvrtki i organizacija kako bi korisnicima pružili dodatno povjerenje prilikom poslovanja s tvrtkama na mreži.


Provjera domene (DV)

Provjera organizacije (OV)

Proširena provjera (EV)


Pomoć pri odabiru pravog tipa certifikata

Iako je potreba za online sigurnošću univerzalna, svi SSL certifikati nisu jednaki. U nastavku je vodič koji vam pomaže da odlučite koji je tip certifikata pravi za vas.


Validacija domene (DV)

 • Provjerava samo vlasništvo i kontrolu nad imenom domene
 • Izdaje se u minutama
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za nekritične web stranice

Pomislite na DV kao dobivanje članske iskaznice u knjižnici - nema potvrde tko stvarno jeste, vrlo minimalni zahtjevi za dobivanje i izdaje se vrlo brzo.

Pregledajte certifikate za provjeru domene

Validacija organizacije (OV)

 • Poboljšana provjera uključuje autentifikaciju identiteta podnositelja zahtjeva
 • Izdaje se unutar jednog dana
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za osjetljivije web stranice poput stranica za prijavu

Pomislite na OV kao dobivanje vozačke dozvole - više prepreka za savladati nego kod članske iskaznice, ali više povjerenja kao oblik identifikacije.

Pregledajte certifikate za provjeru organizacije

Proširena validacija (EV)

 • Standardizirani pristup autentifikaciji, predstavlja najvišu razinu autentifikacije za SSL certifikate
 • Obično izdano u roku od 1-3 dana
 • Održava usklađenost preglednika i drugih industrijskih standarda

Idealno za osjetljive web stranice, uključujući elektroničku trgovinu, online bankarstvo, prijave računa

Pomislite na EV kao dobivanje putovnice - mnogo strožih procesa, dužih vremena izdavanja i više provjera vašeg identiteta nego s članskom iskaznicom ili vozačkom dozvolom. Međunarodno priznat kao najpouzdaniji način provjere vašeg identiteta.

Pregledajte Proširene validacijske certifikate

Često postavljana pitanja

Što je SSL certifikat?

SSL certifikati omogućuju enkripciju podataka na internetu i omogućuju sigurno slanje podataka s web poslužitelja na preglednik. Pomoću SSL-a, vaša web stranica može koristiti HTTPS protokol i prikazivati ​​lokot u web preglednicima korisnika kako bi naznačila sigurnu vezu.

Zašto mi treba SSL certifikat?

SSL certifikati su bitan dio interneta. Ne samo da šifriraju komunikaciju između vašeg računala i poslužitelja na kojem je smještena web stranica, već također pružaju provjeru da je web stranica ono što tvrdi da je.

Koje su različite vrste SSL-a?

Postoje 3 različite razine provjere na kojima se temelje SSL certifikati. Certifikati koji su temeljeni na provjeri domene (DV), provjeri organizacije (OV) i proširenoj validaciji (EV). Glavna razlika između vrsta certifikata odnosi se na informacije koje Certifikacijsko tijelo, RapidSSL, GeoTrust i DigiCert, zahtijeva i provjerava kako bi izdao certifikat. Više razine certifikata zahtijevaju više informacija, a često su prikazane u traci preglednika. EV SSL certifikat, na primjer, traku preglednika pretvara u zelenu boju i prikazuje naziv organizacije posjetiteljima kako bi se generiralo više povjerenja.

Što je Wildcard SSL certifikat?

Wildcard SSL certifikat pruža iste značajke šifriranja i autentifikacije kao i drugi SSL certifikati, ali se može primijeniti i na neograničeni broj poddomena web mjesta. Wildcard SSL certifikat podržava korijensku domenu (primjer.com) kao i njene poddomene.

Koje su prednosti EV SSL certifikata?

EV ili certifikati proširene validacije najviša su klasa SSL-a dostupna i pružaju najviše vjerodostojnosti i povjerenja vašoj web lokaciji. EV osigurava potrošače da su njihovi osobni i financijski podaci zaštićeni na najvišim razinama autentifikacije. Provode se dodatne provjere, poput provjere agencijskih evidencija tvrtke, kontaktnih podataka podnositelja zahtjeva i postojanja tvrtke najmanje 3 godine. EV certifikati najbolje odgovaraju poslovnim kritičnim web stranicama.

Naši SSL certifikati dolaze od nekih od najpouzdanijih brendova u online sigurnosti.