SSL certifikati

Osigurajte svoje web mjesto i dodajte povjerenje svojim posjetiteljima.
S nizom robnih marki, imamo pravi certifikat za sve sigurnosne potrebe vaše web stranice

Odaberite razinu provjere

Validacija domene (DV)

Osnovna sigurnost

Samo provjera valjanosti domene. Izdaje se u nekoliko minuta. Idealno za blogove, društvene mreže i osobne web stranice.

Naruči sad

Validacija organizacije (OV)

Jak SSL na poslovnoj razini

Osnovna provjera identiteta. Idealno za male poslovne web stranice i stranice koje prihvaćaju osjetljive informacije.

Naruči sad

Produžena validacija (EV)

Maksimalna zaštita i povjerenje

Potpuna provjera identiteta. Idealno za poslovne i e-trgovine web stranice koje žele pružiti maksimalno povjerenje posjetitelja.

Naruči sad

Niste sigurni što odabrati? Dopustite nam da vam pomognemo da odlučite

Što je SSL?

SSL certifikati su temelj za internetsku sigurnost. Koriste se za uspostavljanje šifrirane veze i omogućavaju siguran prijenos podataka između preglednika ili korisničkog računala i poslužitelja ili web stranice.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između preglednika i poslužitelja
 • Šifrira komunikaciju kako bi zaštitio osjetljive podatke koje vam klijenti daju
 • Places a padlock next to your web address in the browser
 • Authenticates an organization's identity

Standard SSL (Domain Validated) Certifikati su najlakši i najčešći tip SSL certifikata. OV i EV Certifikati također potvrđuju identitet tvrtke ili organizacije koja posjeduje certifikat pružajući više povjerenja krajnjim korisnicima.

S našim uslugama SSL certifikata*, nećete morati poduzimati ručne korake za konfiguriranje i postavljanje novih certifikata svake godine. Nalog za obnovu automatski generiramo kada se vaš certifikat približi kraju valjanosti. Nakon uplate, automatski ćemo konfigurirati, potvrditi i dodijeliti vaš novi certifikat za vas.

* Vaša domena mora biti hostirana preko istog davatelja usluga hostinga koji je prodao SSL certifikat, a poslužitelj mora koristiti cPanel , Plesk ili DirectAdmin.

Poboljšajte svoj rang u tražilici

Uspostavite povjerenje i sigurnost na mreži za posjetitelje i poslovanje vaše web stranice.

Google želi učiniti web sigurnijim, a velik dio toga uključuje osiguravanje sigurnosti stranica kojima ljudi pristupaju putem Googlea. Zato se pokazalo da web stranice koje koriste SSL imaju koristi od boljeg rangiranja u rezultatima pretraživanja.

Također postoji mnogo više razloga zašto biste trebali razmisliti o dodavanju SSL-a na svoju web stranicu:

Šifrirajte osjetljive podatke
Zaštitite privatnost korisnika
Sigurne online transakcije
Aktivirajte HTTPS i ikonu lokota
Dokažite legitimitet
Povećajte SEO rang

Preglednici su se promijenili, nemojte zaostati

Web stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sada se prikazuju kao nije sigurne u Google Chrome i Mozilla Firefox. Ne dopustite da vaša web stranica bude jedna od njih. Dodajte SSL već danas.
Secure your site in minutes with our fully automated provisioning and deployment

Nadogradite na SSL s proširenom provjerom valjanosti

Iako svi SSL certifikati koriste slične metode za zaštitu i provjeru valjanosti vaših podataka, razina povjerenja i tvrdnje koju pružaju varira.

Certifikati proširene provjere valjanosti nude najvišu razinu provjere valjanosti i povjerenja. Oni potvrđuju i prikazuju naziv i lokaciju tvrtki i organizacija kako bi klijentima dali dodatno povjerenje kada rade s poslovima na mreži.


Validacija domene (DV)

Validacija organizacije (OV)

Produžena validacija (EV)


Pomozite mi odabrati pravu vrstu certifikata

Iako je potreba za online sigurnošću univerzalna, nisu svi SSL certifikati jednaki. Vodič u nastavku osmišljen je kako bi vam pomogao da odlučite koja je vrsta certifikata prava za vas.


Provjera valjanosti domene (DV)

 • Potvrđuje vlasništvo i kontrolu samo nad nazivom domene
 • Izdaje se za nekoliko minuta
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za nekritične web stranice

Zamislite DV kao dobivanje iskaznice za knjižnicu—bez potvrde o tome tko ste zapravo, vrlo minimalni zahtjevi za dobivanje i izdavanje vrlo brzo.

Pregledajte certifikate provjere valjanosti domene

Provjera valjanosti organizacije (OV)

 • Poboljšana provjera valjanosti uključujući provjeru identiteta podnositelja zahtjeva
 • Izdaje se u roku od jednog dana
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za osjetljivije web stranice kao što su stranice za prijavu

Zamislite OV kao dobivanje vozačke dozvole - više obruča kroz koje morate preskočiti od knjižnične iskaznice, ali ima više povjerenja kao oblik identifikacije.

Pregledajte certifikate organizacije

Proširena provjera valjanosti (EV)

 • Pristup autentifikaciji temeljen na standardima, predstavlja najvišu razinu autentifikacije za SSL certifikate
 • Obično se izdaje u roku od 1-3 dana
 • Održava usklađenost preglednika i druge industrije

Idealno za osjetljive web-stranice, uključujući e-trgovinu, internetsko bankarstvo, prijave računa

Zamislite EV kao dobivanje putovnice - puno stroži procesi, dulja vremena i više provjere tko ste nego s knjižničkom iskaznicom ili vozačkom dozvolom. Međunarodno priznat kao najpouzdaniji način provjere vašeg identiteta.

Pregledajte certifikate proširene provjere valjanosti

Frequently Asked Questions

Što je SSL certifikat?

SSL certifikati omogućuju enkripciju podataka na internetu i omogućuju siguran prijenos podataka s web poslužitelja na preglednik. Sa SSL-om, vaše web mjesto može koristiti https protokol i prikazat će lokot u web preglednicima krajnjih korisnika kako bi označilo da je veza sigurna.

Zašto mi treba SSL certifikat?

SSL certifikati bitan su dio interneta. Oni ne samo da šifriraju komunikaciju između vašeg računala i poslužitelja na kojem se nalazi web mjesto, već također pružaju potvrdu da je web mjesto ono za što se predstavlja.

Koje su različite vrste SSL-a?

Postoje 3 različite razine provjere na kojima se temelje SSL certifikati. Provjerena domena (DV), Provjerena organizacija (OV) i Proširena provjera valjanosti (EV). Glavna razlika između vrsta certifikata odnosi se na informacije koje tijelo za izdavanje certifikata, RapidSSL, GeoTrust i DigiCert, zahtijeva i provjerava kako bi izdalo certifikat. Više razine certifikata zahtijevaju više informacija i često se prikazuju na traci preglednika. EV SSL, na primjer, pozeleni traku preglednika i posjetiteljima prikazuje naziv organizacije kako bi se stvorilo više povjerenja.

Što je Wildcard SSL certifikat

Zamjenski SSL certifikat pruža iste značajke šifriranja i provjere autentičnosti kao i drugi SSL certifikati, ali se također može primijeniti na neograničen broj poddomena web stranice. Zamjenski SSL certifikat podržava korijensku domenu (example.com) kao i njezine poddomene.

Koje su prednosti EV SSL certifikata?

EV ili Extended Validation najviša je klasa SSL-a dostupna danas i daje više kredibiliteta i povjerenja vašoj web stranici od drugih SSL certifikata. One uključuju značajke kao što su zelena adresna traka i prikaz naziva vaše tvrtke za koje je dokazano da jačaju povjerenje i povjerenje potrošača.

Our SSL certificates are from some of the most trusted brands in Online Security.