Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net
Danas, u usporedbi sa tradicionalnim poslovanjem, zahvaljujući internetu s minimalnim ulaganjem svatko može naći put do tržišta. Web domena i hosting postali su ekonomičan nadomjestak za skupe poslovne prostore što je rezultiralo zasićenjem web tržišta te uzrokovalo preusmjeravanjem većih ulaganja u web marketing i optimiziraciju web stranica za tražilice. iDEA studio će uz izradu web dizajna vaše web stranice, maksimalno optimizirati Vašu web stranicu i za tražilice.

Šta je SEO i čemu služi optimiziranje web stranice?U ranim počecima interneta, stvari su bile puno jednostavnije nego danas.
 Na webu trenutačno postoji više od 150 milijuna stranica. 
Vaša je web stranica poput ureda ili dućana i ako je ne promovirate dovoljno biti će slabo posjećena. Optimiziranjem Vaše web stranice postići ćemo da potencijalan kupac ili korisnik nuđenih usluga, nađe što lakše put do Vaše ponude, te traženjem željenog pojma na pretraživačima vaša ponuda bude izlistana među prvim rezultatima
 
Optimiziranje stranice također uključuje:
  • prijavu na pretraživačima (google, yahoo, bing)
  • kreiranje i implementiranje .xml , .txt i .html site maps-a
  • analizu konkurencije
  • implementiranje google analytics code-a
  • implementiranje google webmaster tools-a
  • implementiranje statcounter (live) statistika
  • prijavu na direktorijima
Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter