Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

S obzirom da je doba pristupanja internetu u pokretu stiglo, došlo je vrijeme da prilagodimo web prezentacije, web aplikacije i sl. korinisnicima koji su na nekim drugim uređajima, a ne na stolnom računalu.

Mobilna inačica weba podrazumijeva web kreiran na taj način da ga "pametni" telefoni ili tablet računla mogu interpretirati, tj. prikazati.

Mobilna revolucija je tu, broj smartphone korisnika u svijetu premašuje milijardu. Mobilne aplikacije su “in” a tržište mobilnih korisnika se više ne može zanemariti. Mobilne aplikacije su isprva bile pretežno zabavnog karaktera ili jednostavne aplikacije za osobnu organizaciju, a s vremenom su pronašle razne funkcionalne primjene kako u poslovnom svijetu tako i u osobnoj upotrebi. Tako danas uz lokacijski bazirane servise, društvene mreže, brojne reklamne i slične smartphone programe, mobilne aplikacije nalaze svoju primjenu u raznim poslovnim procesima unutar tvrtki (terenski i dislocirani rad, prikupljanje i dijeljenje informacija, nadzor i upravljanje,…).

Kako bi vam omogućili pristup što većem broju mobilnih korisnika, izrađujemo mobilne aplikacije za sve tržišno dominantne platforme smartphone i tablet uređaja!

Potpuno "mobilizirani" web

Ako to dopušta potreba i tehnologija, može se napraviti web stranica koja se u cjelosti adaptira uz prikazivanje i korištenje na računalu, za korištenje na "tabletu" i "pametnim" telefonima. Ovakav web je prije svega dostupan na telefonu.

Nemojte razbijati glavu sa time koja je inačica bolja, jer odgovora nema, a što i kako napraviti prepustite nama :)

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter