Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

00385997642376
info@wetworkslab.net

Mobilni ili responsive webovi

Mobilna inačica weba

S obzirom da je doba pristupanja internetu u pokretu stiglo, došlo je vrijeme da prilagodimo web prezentacije, web aplikacije i sl. korinisnicima koji su na nekim drugim uređajima, a ne na stolnom računalu.

Mobilna inačica weba podrazumijeva web kreiran na taj način da ga "pametni" telefoni ili tablet računla mogu interpretirati, tj. prikazati.

Mobilna revolucija je tu, broj smartphone korisnika u svijetu premašuje milijardu. Mobilne aplikacije su “in” a tržište mobilnih korisnika se više ne može zanemariti. Mobilne aplikacije su isprva bile pretežno zabavnog karaktera ili jednostavne aplikacije za osobnu organizaciju, a s vremenom su pronašle razne funkcionalne primjene kako u poslovnom svijetu tako i u osobnoj upotrebi. Tako danas uz lokacijski bazirane servise, društvene mreže, brojne reklamne i slične smartphone programe, mobilne aplikacije nalaze svoju primjenu u raznim poslovnim procesima unutar tvrtki (terenski i dislocirani rad, prikupljanje i dijeljenje informacija, nadzor i upravljanje,…).

Kako bi vam omogućili pristup što većem broju mobilnih korisnika, izrađujemo mobilne aplikacije za sve tržišno dominantne platforme smartphone i tablet uređaja!

Potpuno "mobilizirani" web

Ako to dopušta potreba i tehnologija, može se napraviti web stranica koja se u cjelosti adaptira uz prikazivanje i korištenje na računalu, za korištenje na "tabletu" i "pametnim" telefonima. Ovakav web je prije svega dostupan na telefonu.

Nemojte razbijati glavu sa time koja je inačica bolja, jer odgovora nema, a što i kako napraviti prepustite nama :)

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter