Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

Želite prodati nešto online? Mi vam možemo pomoći. Bilo da imate samo jedan proizvod na koji se želite fokusirati, ili katalog od preko 5.000 proizvoda, mi ćemo osmisliti rješenje koje će biti temelj za Vaš uspjeh.

Online shoping ili šoping iz fotelje je kupovina koja postaje nekim potrošačima svakodnevnica.

Izrada web trgovina neophodna je što zbog užurbanog načina života, što zbog geografske nemogućnosti dopiranja do željenog proizvoda, što zbog mnoštvo drugih elemenata.

Izraditi web trgovinu je isto kao i urediti dućan. Za početak je potrebno urediti dućan, staviti proizvode na police, pronaći ugodnog prodavača, pripremiti sustav plaćanja i način isporuke.

Web trgovine su postale popularne u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko godina. Kako bi naručio nešto u trgovini korisnik treba imati pristup Internetu i karticu ili plaća pouzećem.

Putem web trgovina moguće je prodavati razne proizvode i usluge. Bez obzira koji su to proizvodi i usluge, web trgovina mora osigurati krajnjim kupcima uslugu s kojom će oni biti zadovoljni.

Nekoliko korisnih savjeta:

  • napraviti jasan i pregledan dizajn i raspored izrade web trgovine.
  • osigurati kupcu da vas pronađe u moru sličnih web shop -ova (morate imati ono nešto).
  • osigurati sustav sigurne naplate.
  • osigurati kupcu mogućnost povrata ili razmjene proizvoda, ako priroda proizvoda to dopušta.

Statistika :

Najpoznatiji svjetske e-Commerce platforme su Amazon.com i Ebay. Te su dvije elektroničke trgovine ujedno i najposjećenije u Hrvatskoj. U posljednje vrijeme elektronička trgovina sve se više razvija i u Hrvatskoj pa tako danas postoji približno 1.000 aktivnih elektroničkih trgovina, a ukupan promet online maloprodaje iznosi približno 700 mln kuna. Razvojem elektroničke trgovine, razvile su se i neke domaće e-Commerce platforme poput eKupi, i-Mall.hr i sl.

Prema podacima Hrvatske narodne banke, približno 60% svih transakcija je plaćeno različitim vrstama kartica.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter