Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

00385997642376
info@wetworkslab.net

Izrada web stranica

TKO ste, i ŠTO radite odnosno što NUDITE

Izrada web stranica je proces u koji krećemo nakon što smo prošli kroz proces planiranja, analize, izrade dizajna i prikupljanja materijala.
Izrada weba je proces koji traje ovisno o ciljevima i potrebama klijenta.

Web stranica je kao živi organizam, konstantno se grana, mijenja jednostavno prati potrebe i poslovanje klijenta i potrebe krajnjih korisnika.

Istraživanja pokazuju da korisnici formiraju mišljenje o nekoj stranici u roku od par sekundi. U par sekundi oni odlučuju da li nastavljaju surfati po vašoj stranici ili prelaze na drugu. Zato je vrlo važno imati Internet stranicu koja se učitava brzo (bitno i za korisnike i za uspješno rangiranje na pretraživačima), privlači atraktivnošću i odmah govori korisniku TKO ste, i ŠTO radite odnosno što NUDITE.

Međutim, mnogo toga utječe na brzinu učitavanja.

Osim brzine web servera, jedan od bitnih uvjeta je veličina sadržaja, ponajprije slikovnih datoteka, video zapisa te količina teksta. Početna stranica news portala zahtijeva više sadržaja i time duže vrijeme učitavanja od jednostavne informativne stranice.

Manjak sadržaja pak nema negativan učinak na brzinu, nego samo na vidljivost po ključnim riječima u Internet pretraživačima (npr. u Googleu).

Mi se trudimo izraditi atraktivne, funkcionalne i intuitivne web stranice koje će u potpunosti pristajati vašoj tvrtki i vašem proračunu.
Koristeći najnovije tehnologije i poštivajući web standarde osiguravamo da vaša internetska stranica bude dostupna svima, optimizirana za internet preglednike i lagana za korištenje.
 
Na Internetu ne postoji dan kada morate izaći u javnost sa gotovim rješenjem, jer web uvijek možete modificirati.

Nitko ne stigne (osim ako ima nekoliko desetina zaposlenika koji se bave webom), baviti se svim servisma na webu.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter