Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

SSL CERTIFIKATI

Za uspješno online poslovanje osim kvalitetnog web servera i sadržaja potrebno je osigurati sigurnu i provjerenu komunikaciju s posjetiteljima vaših web stranica, te jednostavnu mogućnost provjere vašeg identiteta.

To ćete postići instalacijom sigurnog SSL servera. A za to vam je potreban SSL certifikat priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom.

Ukoliko na svojim stranicama prikupljate bilo kakve podatke savjetujemo da ih zaštitite odgovarajućim certifikatom. Danas na tržištu postoje kvalitetni certifikati, po vrlo pristupačnim cijenama, tako da cijena više ne može biti isprika da svoje posjetitelje i klijente ne zaštitite.

Mi preporučujemo i nudimo slijedeće certifikatore: Geotrust, Thawte i Verisign.

      

SSL je skračenica za Secure Sockets Layer, globalni standard sigurnosne tehnologije razvijene od Netscape-a 1994.godine. SSL tehnologijom kriptira (šifrira) se veza izmedju web servera (neka domena) i pretraživaca (browsera) na računalu posjetitelja tog web servera (te domene), pa podaci koji se razmjenjuju nemogu biti vidljivi, presretani i dešifrirani.

Podaci koje upisujete na stranici zaštićenoj SSL certifikatom se šifriraju i tek potom šalju preko Interneta do primatelja podataka.

Klikom na ikonicu lokota možete vidjeti tko je izdavatelj certifikata, kome je certifikat izdan i do kada vrijedi.

Na stranicama se najčešće nalazi i markica (site seal), a ako je dinamička tada možete kliknuti, spojiti se na certifikatora i provjeriti autentičnost firme.

Naš je savjet da nipošto ne upisujete povjerljive informacije, broj kartice u formular na web stranicama bilo koje tvrtke, ako web stranica nije zaštićena SSL certifikatom i ako niste 100% sigurni da se nalazite na stranicama željene firme. To je prvo pravilo kojim ćete sačuvati svoj novac i živce.

Česta pitanja?

 • Što je SSL certifikat? +

  SSL je kratica od Secure Socket Layer. SSL je metoda kriptiranja web prometa, kojom se sprečava osobama kojima to nije Pročitaj više
 • SSL provjera +

  Na ovom linku možete provjeriti certifikat domene (otvara se novi prozor) Pročitaj više
 • Procesiranje narudžbe SSL certifikata +

  Procesiranje narudžbe radi se u Wetworkslab.net portalu za klijente, slijedeći jednostavne upute, u nekoliko koraka. Pročitaj više
 • Prijelaz sa SHA-1 na SHA-2 +

  SHA je popularni algoritam koji koristi većina SSL certifikata. Budući da snaga računala stalno raste povećava se i mogućnost razbijanja, Pročitaj više
 • Otkaz certifikata i povrat novca +

  Certifikat možete otkazati u roku 12 dana od narudžbe i dobiti povrat novca. Za otkaz i povrat novca prijavite se Pročitaj više
Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter