Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

00385997642376
info@wetworkslab.net

VPS Hosting

za najbrži hosting u Hrvatskoj!
VPS hosting paketi

Za stranice koje trebaju više serverske snage nudimo VPS Cloud hosting pakete (Virtual private server) na snažnim SuperMicro Dual Xeon višeprocesorskim serverima pokretanima Xen tehnologijom.

VPS paketi su tzv. unmanaged – tj. nenadgledani. Svaki korisnik sam postavlja, održava i brine se o serveru. Moguće je zakupiti i našu uslugu postavljanja i održavanja VPSa.

Dodatno se mogu zakupiti i dodatne IP adrese, te Cpanel panel za lako upravljanje serverom, SSL certifikate.

Podržane Linux distribucije su: Debian, Ubuntu, Gentoo, Fedora, CentOS

Pomoću Xen tehnologije webhosting server se dijeli na više manjih servera koje nazivamo Virtualnim privatnim serverima (VPS). Za svakog od njih izolirani su odredjeni resursi na koje ostali VPS-i ne mogu utjecati. Zakupom nekog VPS paketa Vi unaprijed znate na koje resurse servera možete računati. Svaki VPS ponaša se u stvarnosti kao pravi server. 

VPS hosting paketi raspolažu s izvrsnim Solus panelom pomoću kojeg možete vrlo jednostavno (re)instalirati mnoge Linux distribucije, stopirati, startati server, nadgledati rad servera putem Terminala.. Usluga se aktivira ažuriranjem uplate automatski. Ako plaćate karticom ili PayPalom s VPS-om možete raspolagati u roku par minuta!

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter