Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

00385997642376
info@wetworkslab.net

Dedicated serveri

u Hrvatskom, Njemačkom ili US datacentru.
Dedicated serveri

Za stranice koje trebaju više serverske snage nudimo Dedicated server hosting pakete (Namjenske poslužitelje) na snažnim SuperMicro Dual Xeon i Intel i7 višeprocesorskim serverima pokretanima Xen tehnologijom.

Nudimo zakup dediciranih servera smještenih u hrvatski, njemački ili američki datacentar.
Preporučujemo servere smještene u najbolji hrvatskom datacentar, u HT

Superiorna mreža osigurava najpouzdaniji i najbrži mogući pristup do servera (najmanji ping!). Smjestite svoje stranice i servere u Hrvatsku, jer i Google bolje rangira stranice ako su smještene na servere u domicilnoj državi.
Ukoliko želite server izvan Hrvatske, suradjujemo s ponajboljim datacentrima u Njemačkoj i SAD, te vaš server možemo smjestiti u datacentar po vašem izboru.

Serveri mogu biti djelomično ili potpuno nadzirani s naše strane. Za servere je osiguran VPN i KVM.

Imate pitanja? Želite nadograditi postojeći paket?

Ukoliko ste registrirani na portal Wetworkslab.net ili već imate zakupljenu uslugu/proizvod kod nas, a imate tehničkih poteškoća ili samo pitanja molimo koristite naš Klijent portal
Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter