00385997642376
info@wetworkslab.net

Dobar dizajn proizvoda je u funkciji uspješnog poslovanja tvrtke. Dobar dizajn odnosi se na dobar izbor kombinacije funkcije, strukture i estetike proizvoda.


Mora ispunjavati slijedeće uvijete: osiguranje upotrebljivosti proizvoda, odgovarati svrsi kojoj je namijenjen, osigurati dostupnost u ekonomskom smislu. Potrošač je privučen proizvodom putem dizajna. Ako su obilježja proizvoda u skladu sa dizajnom, a cijena je prihvatljiva, dolazi do kupnje.

Zasigurno vas je ponekad privukao određeni proizvod na polici u trgovini svojim jedinstvenim oblikom, bojom i porukama te ste odlučili na temelju instinktivnog odabira i prve impresije izvršiti ili barem razmotriti kupnju. U ovom slučaju dobra stara izreka da knjigu ne valja suditi prema koricama nije posve točna.

Upravo upečatljiva ambalaža proizvoda je vrlo često onaj izraz i forma koja može privući pozornost potencijalnog kupca. Naša je odgovornost prepoznati vašu viziju i kreairati dizajn koji uspješno komunicira ključne poruke o proizvodu odnosno brendu.

Kako dizajn također komunicira uspješno poslavanje tvrtke, upoznajemo se s poslovanjem koje stoji iza proizvoda. Skladnom kombinacijom funkcionalnosti i estetike oblikujemo rješenje koje zadovoljava sve potrebe.

Osim nedvosmislene svrhe kojoj je određeni proizvod namijenjen te ekonomske karakteristike, najjača je ona emocionalna strana koju evocira određeni dizajn. Iz tog razloga svakom proizvodu pristupamo s velikom pozornošću i strašću te unosimo i veliki dio emocija u konačno idejno rješenje proizvoda, odnosno ambalaže. To je ono što želimo prenijeti vašim kupcima.

Imate pitanja? Želite nadograditi postojeći paket?

Ukoliko ste registrirani na portal Wetworkslab.net ili već imate zakupljenu uslugu/proizvod kod nas, a imate tehničkih poteškoća ili samo pitanja molimo koristite naš Klijent portal