Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

Dizajn logotipa

Temelj je priče koju svaka tvrtka komunicira te prenosi važne poruke o samom poslovanju i karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu. Prilikom izrade logotipa u obzir se uzimaju sve njegove moguće varijacije i načini primjene te se stoga teži jednostavnim oblicima logotipa koji se lako aplicira u varijantama crne i bijele boje, pozitivu, negativu i slično te se izrađuje u vektorskom formatu koji omogućuje njegovu primjernu za različite vrste medija.

U procesu dizajniranja izrađuje se nekoliko prijedloga te se odabire jedan koji se razrađuje do konačnog rješenja. Finalni logotip zaokružuje sve prethodno navedene karakteristike te njegovom vlasniku daje mogućnost za daljnju nadogradnju cjelokupnog vizualnog identiteta tvrtke.

Oblikovan logotip isporučuje se u vektorskom formatu, ali i svim ostalim standardnim formatima.

Uslugu izrade logotipa preporučamo onima koji logo još nemaju, a razmatraju izradu weba, upravo zato što je logotip temelj vizualnog identiteta i web stranice dizajniramo u skladu s identitetom i duhom tvrtke. Pri izradi logotipa, našem klijentu pristupamo s velikom pozornošću te zajedničkom suradnjom uspješno dolazimo do željenog rješenja.

Dizajn vizualnog identiteta

Vizualni idenitet je grafički temelj onoga što želite komunicirati orijentiran na izgradnju i kreiranje osnove identiteta Vašega poslovanja koji se zatim procesom nadogradnje i razvoja distribuira putem različitih platformi kako bi se kreirao prepoznatljiv brend.

Knjiga standarda osim pravila prema kojima je izrađen logotip (oblici, omjeri, boje, tipografija, varijacije i slično) definira i primarna (vizitke, memorandumi, kuverte, omotnice, mape i slično) i sekundarna (plakati, brošure, letci, vizuali elektronskih medija…) sredstva komuniciranja.

Stoga osim za online okruženje, osmišljavamo i izrađujemo promotivne materijale za tisak, prilikom čega vodimo računa o atraktivnim vizualima koji dosljedno predstavljaju vaš brend te s vremenom osnažuju odnos povjerenja i kontinuiteta u pružanju kvalitete.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter