00385997642376
info@wetworkslab.net

 Zašto svaka domena mora imati ID Protect

Samo u Americi  procijenjeno je 9 milijuna slučaja krađe identiteta svake godine i 3 trilijuna poslanih spam e-mailova svake godine. Spameri i kradljivci mogu dobiti vaše informacije kroz registrar domena što je dostupno široj javnosti. ID Protect štiti Vaše informacije tako da privatizira prikaz detaljnih informacija.

ID protect - primjer kako izgleda sa i bez zaštite ID protect (pretraga se može izvršiti na javnom WHOIS pretraživaču.)

 • Netko nezaštićen

  John Doe Productions

  John Doe

  12 Main St

  Hollister, CA 95023

  United States
  (555) 555-1234

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 • Zaštićen sa ID Protect

  Whois Privacy Protection Service

  PMB 368, 14150 NE 20th St - F1

  C/O companyprod.com

  Kirland, WA 98033

  United States
  (425) 274-0657

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 • 1

 • ID Protect je usluga koja skriva vaše privatne podatke od toga da budu prikazani javnosti u globalnoj bazi podataka koja se često koristi od strane spamera i rudara podataka u svrhu prisilnog reklamiranja i kojekakvih prevara.
 • ID Zaštitite se može koristiti na bilo koju registraciju domene s jednog od sljedećih TLD: COM, NET, ORG, INFO, BIZ, PRO, TV, CC, ME, Azija, CM.

Zašto je važno imati ID protect na svakoj domeni koju posjedujete?

 • Svaki registrar domena je obvezan držati i spremati točne podatke o korisnicima i domenama(WHOIS data) koje su asocirane s istim. Rudari podataka koriste te baze za korisničkim informacijama koje se prodaju raznim marketinškim tvrtkama u svrhu reklamiranja, što može rezultirati SPAM e-mail porukama. ID protect štiti Vaše podatke bez rizika od suspenzije domenskog registrara.

Koje su pogodnosti ID protect-a

 • Ostali WHOIS proizvodi koji maskiraju vaše korisničke podatke mogu dovesti do suspenzije kod registrara domene. ID protect zaštiti Vaše podatke spremajuči ih u digitalni trezor podataka koji u potpunosti podlježe ICANN praviliniku. (ICANN je ugovoreno nadležno tijelo za internet pravilnik i regulacije)
 • Bez korištenja ID protect usluge Vaši podaci (Ime, Prezime, Adresa) dostupni su javnosti.

Imate pitanja? Želite nadograditi postojeći paket?

Ukoliko ste registrirani na portal Wetworkslab.net ili već imate zakupljenu uslugu/proizvod kod nas, a imate tehničkih poteškoća ili samo pitanja molimo koristite naš Klijent portal