Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

Nekoliko načina da poboljšate svoju web stranicu

Puno toga se promjenilo u posljednjih 12 mjeseci, Preglednici su napredovali, postotak korisnika koji pregledavaju stranice na mobilnim uređajima konstantno je u porastu, a jedan od ključnih faktora je brzina učitavanja stranice.

U ovom kratkom vodiču, navesti ćemo tri načina kako da poboljšate svoju web stranicu u 2016. godini.

Posvetite pažnju da su vam CMS, Teme i svi pluginovi ažurirani na posljednju verziju.

Ako koristite sustav za upravljanje sadržajem (CMS) kao što su Joomla, Wordpress, ili Grav onda je velika vjerojatnost da su vam nadogradnje dostupne frekventno, kao i za dodatke ili pluginove koje koristite.

Preporučljivo je testirati sve nadogradnje na testnom serveru prije korištenja uživo, tako da možete uočiti ne-kompitabilnosti sa temama ili dodacima koji dolaze od treće strane.

Dajte svojoj web stranici novi "look"

Trendovi web dizajna konstantno napreduju, stoga ako vaša web stranica nekoliko godina nije imala vizualno dotjerivanje, možda je vrijeme da razmislite o tome.

Moderni web dizajn je težak na ravnim elementima, jednostavnosti, i pametnom upotrebom prostora gdje su trendovi prošlih godina favorizirali zatrpani i 3d orijentirani izgled.

Moderne i optimizirane teme poboljšavaju performace same web stranice, što nas dovodi do naše sljedeće stavke.

Optimizacija za brzinu

Besplatni alati za testiranje brzine vaše web stranice Pingdom’s Website Speed Test će analizirati brzinu učitavanja vaše web stranice i dati vam uvid u kako da poboljšate performance.

Tražilice poput Google-a ili Bing-a uzimaju u obzir brzinu učitavanja web stranice kod rangiranja same web-stranice u pretraživanju. Ako je vaša web stranica sporija od stranice sa sličnim sadržajem, moguće je da zbog tog razloga ispadnete niže u rezultatima pretraživanja.

Razmislite o bržem hosting provideru. Nisu sve hosting usluge kreirane jednako.

Wetworkslab

Pružatelj smo različitih internetskih usluga kao što su web hosting, e-mail servisi, hosting baza podataka, registracija i upravljanje internetskim domenama, registracija i prodaja SSL certifikata, najam i upravljanje virtualnim poslužiteljima te brojne druge komplementarne usluge.

https://wetworkslab.net
Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter