Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

00385997642376
info@wetworkslab.net

Blog vijesti

Novosti i savjeti

Nekoliko načina da poboljšate svoju web stranicu

Puno toga se promjenilo u posljednjih 12 mjeseci, Preglednici su napredovali, postotak korisnika koji pregledavaju stranice na mobilnim uređajima konstantno je u porastu, a jedan od ključnih faktora je brzina učitavanja stranice.

U ovom kratkom vodiču, navesti ćemo tri načina kako da poboljšate svoju web stranicu u 2016. godini.

Posvetite pažnju da su vam CMS, Teme i svi pluginovi ažurirani na posljednju verziju.

Ako koristite sustav za upravljanje sadržajem (CMS) kao što su Joomla, Wordpress, ili Grav onda je velika vjerojatnost da su vam nadogradnje dostupne frekventno, kao i za dodatke ili pluginove koje koristite.

Preporučljivo je testirati sve nadogradnje na testnom serveru prije korištenja uživo, tako da možete uočiti ne-kompitabilnosti sa temama ili dodacima koji dolaze od treće strane.

Dajte svojoj web stranici novi "look"

Trendovi web dizajna konstantno napreduju, stoga ako vaša web stranica nekoliko godina nije imala vizualno dotjerivanje, možda je vrijeme da razmislite o tome.

Moderni web dizajn je težak na ravnim elementima, jednostavnosti, i pametnom upotrebom prostora gdje su trendovi prošlih godina favorizirali zatrpani i 3d orijentirani izgled.

Moderne i optimizirane teme poboljšavaju performace same web stranice, što nas dovodi do naše sljedeće stavke.

Optimizacija za brzinu

Besplatni alati za testiranje brzine vaše web stranice Pingdom’s Website Speed Test će analizirati brzinu učitavanja vaše web stranice i dati vam uvid u kako da poboljšate performance.

Tražilice poput Google-a ili Bing-a uzimaju u obzir brzinu učitavanja web stranice kod rangiranja same web-stranice u pretraživanju. Ako je vaša web stranica sporija od stranice sa sličnim sadržajem, moguće je da zbog tog razloga ispadnete niže u rezultatima pretraživanja.

Razmislite o bržem hosting provideru. Nisu sve hosting usluge kreirane jednako.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter