Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

00385997642376
info@wetworkslab.net

Blog vijesti

Novosti i savjeti

Gantry 5 - Najbolji Framework postaje još bolji

Tokom prošle godine, Gantry 5 je imao preko 600,000 preuzimanja od strane Wordpress i Joomla korisnika koji žele iskoristiti sve funkcije i značajke koje donosi Framework sljedeće generacije.

Na godišnjoj internacionalnoj Joomla konferenciji J and Beyond 2016, koju posjećuju Joomla razvojni programeri i entuzijasti iz cijelog svijeta, Gantry 5 osvojio je JOSCAR za "Najbolji Framework".

Framework sam po sebi benificira od sve više rastuće zajednice programera i korisnika koji daju svoj uvid Gantry timu na GitHub-u, kroz chat na Gitter-u, i svakako na neizostavnom RocketTheme forumu.

 


Tokom prošle godine, Gantry 5 je bio nadograđen i rafiniran sa mnogo novih značajki uključujući i potpuno novi sustav nasljeđivanja parametara, koji značajno smanjuje vrijeme koje programeri i dizajneri provode konfigurirajući samu stranicu.

 
helium    theme name 1

 

Od nedavno uz Gantry 5 možete preuzeti i potpuno novu i besplatnu temu Helium za Gantry5 framework dostupnu za Joomla i Wordpress platformu. Ova tema nudi premium set značajki i prekrasan dizajn koji vam omogučava da u potpunosti doživite Gantry5 framework i saznate zašto je toliko iskusnih dizajnera, programera i individualaca odabralo kao najbolji odabir.

Dakle, što je sljedeće za Gantry5?

GRAV. U sljedećih nekoliko mjeseci Gantry5 tim radi na implementaciji frameworka na GRAV platformu.

Grav je open-source flat-file CMS koji nam dolazi iz radionice istog tima koji je napravio Gantry5.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter