Wetworkslab j.d.o.o. Informatičke usluge

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima..

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati komercijalnu ponudu sa novom strukturom i dizajnom prototipa za Vaš novi site ili e-trgovinu.

Kontakt detalji

Wetworkslab j.d.o.o.
Travnik 20, Čakovec
00385997642376
info@wetworkslab.net
OIB: 62301113301
Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR8524020061100812601
SWIFT: ESBCHR22
00385997642376
info@wetworkslab.net

Gantry 5 - Najbolji Framework postaje još bolji

Tokom prošle godine, Gantry 5 je imao preko 600,000 preuzimanja od strane Wordpress i Joomla korisnika koji žele iskoristiti sve funkcije i značajke koje donosi Framework sljedeće generacije.

Na godišnjoj internacionalnoj Joomla konferenciji J and Beyond 2016, koju posjećuju Joomla razvojni programeri i entuzijasti iz cijelog svijeta, Gantry 5 osvojio je JOSCAR za "Najbolji Framework".

Framework sam po sebi benificira od sve više rastuće zajednice programera i korisnika koji daju svoj uvid Gantry timu na GitHub-u, kroz chat na Gitter-u, i svakako na neizostavnom RocketTheme forumu.

 


Tokom prošle godine, Gantry 5 je bio nadograđen i rafiniran sa mnogo novih značajki uključujući i potpuno novi sustav nasljeđivanja parametara, koji značajno smanjuje vrijeme koje programeri i dizajneri provode konfigurirajući samu stranicu.

 
helium    theme name 1

 

Od nedavno uz Gantry 5 možete preuzeti i potpuno novu i besplatnu temu Helium za Gantry5 framework dostupnu za Joomla i Wordpress platformu. Ova tema nudi premium set značajki i prekrasan dizajn koji vam omogučava da u potpunosti doživite Gantry5 framework i saznate zašto je toliko iskusnih dizajnera, programera i individualaca odabralo kao najbolji odabir.

Dakle, što je sljedeće za Gantry5?

GRAV. U sljedećih nekoliko mjeseci Gantry5 tim radi na implementaciji frameworka na GRAV platformu.

Grav je open-source flat-file CMS koji nam dolazi iz radionice istog tima koji je napravio Gantry5.

Wetworkslab

Pružatelj smo različitih internetskih usluga kao što su web hosting, e-mail servisi, hosting baza podataka, registracija i upravljanje internetskim domenama, registracija i prodaja SSL certifikata, najam i upravljanje virtualnim poslužiteljima te brojne druge komplementarne usluge.

https://wetworkslab.net
Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter